Vilka vi är

Om oss

Viktiga ledord för oss är kvalitet och god service. Det ska både kännas och smaka bra att komma in till Centralbageriet. Eftersmaken ska vara lika god som bakverken och det bemötande man fick. Då vill man komma tillbaka och det brukar våra kunder vilja göra.

Kvalitet och service i fokus

Centralbageriet är ett välkänt bageri i Huskvarna. Där det ligger idag har det legat sedan 1996, men historien går betydligt längre tillbaka än så. Centralbageriet har genom åren byggt upp en trogen kundkrets och till vår glädje hittar ständigt nya kunder till oss.

Viktiga ledord för oss är kvalitet och god service. Det ska både kännas och smaka bra att komma in till Centralbageriet. Eftersmaken ska vara lika god som bakverken och det bemötande man fick. Då vill man komma tillbaka och det brukar våra kunder vilja göra. En av anledningarna till detta är att vår personal är driven och intresserad av att utföra sitt hantverk på bästa sätt.

Att äga och driva ett bageri är en livsstil, inte bara en sysselsättning. Det krävs engagemang och långsiktighet att bevara de klassiska bakverken och samtidigt förnya och utveckla. En balansgång vi lyckats med.
Jag har varit bagare i drygt 20 år och min vision är att driva vidare Centralbageriet i god anda med kvalitet och service i fokus.

Markus Burén  
Ägare

Vår historia

Välkänt bageri

Centralbageriet är ett välkänt bageri för Huskvarnaborna och är för många det självklara valet när det kommer till bröd, tårtor och bakverk. 

1996

Nya lokaler

Centralbageriet flyttar in i de lokaler vi nu finns i på Linnégatan i centrala Huskvarna. Bageriets historia stärcker sig dock betydligt längre tillbaka i tiden.

2011

Nya ägare

Centralbageriet får nya ägare när Tomas Rönnefors och Markus Burén tar över det anrika bageriet. Tillsammans utvecklar och formar de bageriets verksamhet.

2019

Framåt!

Centralbageriet tar sikte mot framtiden med ledorden kvalitet och service!
Markus driver numera bageriet vidare på egen hand. 

Våra medarbetare

Centralbageriets höga kvalitet och breda  kompetens vilar på våra medarbetare.
De är drivna och intresserade, vilket du som kund hos oss är den stora vinnaren av!

Markus

Ägare / bagare

Hanna

Säljledare butik

Karin

Kallskänka

gunilla

Gunilla

Butiksbiträde

gunilla

Jesper

Bagare

Helena

Helena

Butiksbiträde

Anna

Anna

Konditor

gunilla

Dominique

Konditor

Charlotte

Butiksbiträde

Extraarbetare

Ibland finns även våra extraarbetare Emma och Rebecca på plats. 

Hitta till oss 

Centralbageriet

Adress: Linnégatan 5, 561 32 Huskvarna

Telefon: 036-13 03 17

E-post: e-post@centralbageriet.com